tag:blogger.com,1999:blog-5535746498456904123.post7091742150548665849..comments2023-09-18T11:12:49.482+03:00Comments on Bucataria Furnicutilor: Pui cu ConopidaCarmenhttp://www.blogger.com/profile/11127773576906259471noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5535746498456904123.post-61103927256001915102010-10-27T12:20:22.849+03:002010-10-27T12:20:22.849+03:00Anonim, fiindca bucatile de carne pe care le-am fo...Anonim, fiindca bucatile de carne pe care le-am folosit erau mici, si au fiert repede, am preferat sa las legumele sa fiarba putin mai mult singure. <br />Cat despre conopida, nu era deja fiarta, asa ca cele cateva minute cat a mai fiert in mancare, au fost tocmai cat trebuia ca sa nu se zdrobesca, dar nici sa ramana pe jumatate cruda.Carmenhttps://www.blogger.com/profile/11127773576906259471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5535746498456904123.post-53002653422542244262010-10-26T15:22:40.488+03:002010-10-26T15:22:40.488+03:00De ce ai lasat sa fiarba doar legumele fara carne ...De ce ai lasat sa fiarba doar legumele fara carne 10 minute?? Nu era mai simplu dupa ce le-ai calit sa adaugi si carnea, sa stingi cu apa de la conopida si sa le fierbi impreuna 20 de minute si apoi sa adaugi bulionul, iar conopida, ca era deja fiarta, s-o lasi un clocot, doua sa se imbibe in sos??Anonymousnoreply@blogger.com