Mmmm, honey mustard dip, unul din sosurile mele preferate, pe care l-am pregatit tot cu ocazia Buffalo wings, dar care poate fi servit cu mare succes si langa o friptura la gratar. Putin dulceag, putin iute e pur si simplu perfect :) Poate nu toata lumea agreaza sosul cu branza puturoasa sau nici pe cel foarte picant, asa ca am vrut sa avem si ceva clasic.
Avem nevoie de:
- 3-4 linguri mustar iute (sau dulce sau amestecat)
- 1-2 linguri mustar boabe (frantuzesc)
- 2 linguri sos Worchestershire
- 1 lingura miere
- 2 linguri smantana
Amestecam toate ingredientele, potrivim gustul de iute sau dulce dupa preferintele personale :)
Sosul poate fi pastrat cateva zile la frigider, daca il inchidem intr-un borcan.
Sosul poate fi pastrat cateva zile la frigider, daca il inchidem intr-un borcan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu