duminică, 24 februarie 2013

Cautati idei de cadouri?

Poate si voi sunteti la fel de mirati ca noi ca deja a trecut iarna si ne apropiem foarte repede de inceputul primaverii. Parca ieri desfaceam sampania de Revelion, dar iata ca timpul trece cat ai clipi si trebuie sa ne pregatim de sezonul cadourilor de 1 si 8 martie. Iar daca sunteti ocupati, sau preferati sa faceti cumparaturile in liniste, din fata calculatorului, la fel ca noi, cred ca o sa va placa ofertele de martisor de pe eMAG.ro.
Nu stiu altii cum sunt, dar cand vine vorba de electronice sau electrocasnice, magazinul nostru preferat este eMAG.ro. De fiecare data cand am luat de la ei am fost multumiti atat de produs cat si de viteza livrarii. De ceva vreme am observat ca si-au diversificat gama de produse, adaugand carti, inclusiv o sectiune dedicata gastronomiei, cu peste 150 de titluri.

Pe langa acestea, au aparut si o gama de cosmetice de calitate. Si stiu ce va spun, pentru ca la capitolul cosmetice sunt deosebit de pretentioasa :)
Iar daca va tenteaza un nou ondulator sau dimpotriva, vreti o placa de indreptat, aveti toate sansele sa o gasiti la promotie, in aceasta perioada.
Asa ca, dati o fuga virtuala pe la eMAG.ro, vedeti si promotiile sapamananii, iar daca vreti sa luati ceva si pentru cei mici, aveti de unde alege, fie ca e vorba de jucarii, consumabile sau aparate care sa va usureze munca.
Spor la cumparaturi!

Un comentariu:

Adriana spunea...

Am observat ca mai nou poti cumpara orice de la eMAG. Mai nou sunt si masini!