duminică, 18 septembrie 2011

Cina cu Electrolux


Saptamana care tocmai se incheie ne-a adus o surpriza foarte placuta: am fost invitati de cei de la Electrolux si Golin Harris la o cina intre bloggeri. Cu aceasta ocazie le-am cunoscut pe Edith (Edith's Kitchen) si Cristina (Diva in Bucatarie), doua bloggerite foarte talentate, pe care le citeam de mult. Cum ar zice americanul, it's nice to put a face to a name :)
Alte personaje cheie ale serii au fost: Carmen si Mugur de la Electrolux impreuna de "personajul colectiv" format din fetele super dragute de la Golin Harris: Alexandra, Monica, Alina, Roxana si Livia.
Evenimentul a avut loc la Club Cortina din Corbeanca, o locatie foarte frumoasa, pe care n-am apucat s-o exploram prea mult.


Ce ne-a interesat pe noi cel mai mult a fost bucataria, ca doar trebuia sa ne etalam talentele in ale gatitului. Credeati ca am fost doar la cina? Ei bine nu, fiecare din noi am pregatit cate o reteta care trebuia sa contina vinete, iar abia apoi ne-am delectat cu: vinete cu mozzarella, pregatite de Cristina, salata de vinete cu dovlecei si muuult usturoi, pregatita de Carmen de la Electrolux, vinete picante cu carne si taitei marca Edith si caponata alla siciliana, creatia noastra.



Si sa nu uitam de desert, o bunatate de panna cotta, din partea casei. Ne-a placut atat de mult incat, as we speak (read) avem paharelele de panna cotta la frigider (recipe will follow soon).
Pe langa partea cu gatitul, a existat si partea cu minunatul in fata electrocasnicelor de la Electrolux, dupa cum se vede si in poza de mai joi in care Mugur ne arata cate stie sa faca un cuptor :)
Multumim Electrolux si Golin Harris pentru aceasta initiativa foarte frumoasa!

3 comentarii:

In bucatarie la Sidy spunea...

Cat de frumos !
Felicitari ca ati fost selectati la aceasta cina !
Ce de bunatati.....
Sunt sigura ca a fost o seara de neuitat....
Te tzuc !

Carmen spunea...

Multumim Sidy, chiar ca a fost super!

Adina spunea...

super,m-ai ales ca le-ai intalnit pe cristina si edith!