marți, 18 octombrie 2011

And We Met For Cooking


In weekend am fost invitati sa asistam la o sesiune de cooking organizata de Kika, pentru a vedea in actiune noua lor gama de bucatarii. Ce s-a intamplat mai exact... 37 de bucatari amatori, organizati in 5 echipe si indrumati de doi bucatari profesionisti de la restaurantul Vienna House, au testat functionalitatea bucatariilor Kika. Toate astea s-au intamplat in magazinul din Militari, sub ochii cumparatorilor care se aflau prin magazin la acea ora, dar si a catorva fellow food bloggeri. Cu aceasta ocazie ne-am revazut cu Cristina si i-am cunoscut in sfarsit pe: Antonina, Cristina, Lavinia si Andi, toti posesori de bloguri yummy :)
Cele 5 echipe au pregatit acelasi meniu: salata caprese, somon cu legume si salata de fructe cu inghetata. Totul a mers struna in bucatariile perfect utilate de la Kika, iar seara s-a incheiat cu degustarea preparatelor.


Cum noi ne apropiem de momentul in care vom avea de mobilat si utilat o bucatarie, vizita la Kika a fost mai mult decat oportuna, fiindca am avut ocazia sa vedem niste bucatarii superbe, atat ca aspect cat si ca functionalitate.


Fiind toate dotate cu plite high tech cu inductie sau electrice, cuptoare incastrabile si masini de spalat vase, a fost greu sa ne decidem care bucatarie e mai practica sau mai frumoasa. Unul din punctele forte al bucatariilor Kika ni s-a parut modul in care se valorifica spatiul de depozitare, atat de important intr-o bucatarie. Acum stim unde vom merge cand va fi momentul mult asteptat de amenajare a bucatariei :)

Desi n-am facut ce stim mai bine, adica sa gatim, ne-am tot invartit pe langa echipele de bucatari, am facut o gramada de poze si am admirat initiativa celor de la Kika de a-si pune la treaba bucatariile. Iata mai multe poze de la acest eveniment, intitulat sugestiv "Let's meet for cooking" :)




4 comentarii:

Mihaela Negrescu spunea...

am trecut si eu pe acolo :))din intamplare si v-am vazut :))

Andi spunea...

Aha! Deci tu ai mai prins salata de fructe... :)))

Alice spunea...

ce frumos de voi astia din capitala...
of, of, of
pupici

Ramona Alina spunea...

Cei din diaspora suspinã:((
ne multumim si cu poze, bravo!!!