Puiul nu e renumit pentru cine stie ce fragezime si se stie ca e fad spre uscat. Si ca sa nu fie asa plictisitor, l-am resuscitat cu o marinata inainte de a-l arunca pe gratar. A iesit asa bun de ziceai ca-i porc :)) pe cuvant!
Pentru 6 pulpe superioare, proaspat dezosate de furnicut, am folosit:
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 2 linguri Worcestershire
- 2 linguri mustar Dijon
- 30 - 50 ml ulei de masline
- 5 catei de usturoi pisati
- o mana de patrunjel proaspat tocat
- un praf de oregano
- sare, piper
Le amestecam pe toate, punem puiul intr-o punga/vas, turnam marinata si uitam de ele la frigider cam 3-4 ore.
4 comentarii:
puiului chiat ca-i trebuie marinata ca sa fie bun prajit.am vazut o reteta asemanatoare de marinata la Gabriela Cara pe blog insa n-am incercat.pot insa spune ca arata tare bine fripturica ta.
o seara minunata!
arata foarte buna....
voi incerac si eu marinata asta a ta. o seara faina
De-acum incolo, sa sfaraie gratarele! :)))
Seara frumoasa! :*
hmmmmmmm ce bun a fost !
Imi place mult cum l-ai...."resuscitat"...hi, hi, hi...
Trimiteți un comentariu