joi, 21 iulie 2011

Marinata pentru Pui - varianta 2


Puiul nu e renumit pentru cine stie ce fragezime si se stie ca e fad spre uscat. Si ca sa nu fie asa plictisitor, l-am resuscitat cu o marinata inainte de a-l arunca pe gratar. A iesit asa bun de ziceai ca-i porc :)) pe cuvant!

Pentru 6 pulpe superioare, proaspat dezosate de furnicut, am folosit:
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri Worcestershire
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 30 - 50 ml ulei de masline
  • 5 catei de usturoi pisati
  • o mana de patrunjel proaspat tocat
  • un praf de oregano
  • sare, piper
Le amestecam pe toate, punem puiul intr-o punga/vas, turnam marinata si uitam de ele la frigider cam 3-4 ore.



4 comentarii:

sarah spunea...

puiului chiat ca-i trebuie marinata ca sa fie bun prajit.am vazut o reteta asemanatoare de marinata la Gabriela Cara pe blog insa n-am incercat.pot insa spune ca arata tare bine fripturica ta.
o seara minunata!

Alice spunea...

arata foarte buna....
voi incerac si eu marinata asta a ta. o seara faina

Miha spunea...

De-acum incolo, sa sfaraie gratarele! :)))
Seara frumoasa! :*

In bucatarie la Sidy spunea...

hmmmmmmm ce bun a fost !
Imi place mult cum l-ai...."resuscitat"...hi, hi, hi...