miercuri, 4 ianuarie 2012

Paste Carbonara


In sfarsit a venit momentul sa pregatim reteta noastra preferata de paste. Nu a fost nimic premeditat, dar cum aveam prin frigider o bucata de kaiser, niste ciuperci si niste parmezan, nu cred ca ar fi fost altceva mai potrivit, asa ca Robert le-a transformat intr-o mancare delicioasa.
Pentru 2-3 portii avem nevoie de:
  • 3 oua
  • 100-120 g paste
  • 65 grame parmezan 
  • 100 g bacon
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • 300-350 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • sare, piper
Punem apa la fiert cu putina apa si putin ulei pentru a pregati pastele conform intructiunilor de pe ambalaj. Intre timp toacam ciupercile si baconul in bucatele potrivite si le calim intr-o lingura de ulei. Separat, intr-un bol batem ouale cu smantana pentru gatit, parmezanul si mustarul.
Cand ciupercile si baconul sunt gata, stingem focul si peste ele punem pastele fierte si scurse de apa. Amestecam putin si adaugam amestecul de oua. Potrivim la gust cu sare si piper si mai lasam cateva minute.





6 comentarii:

In bucatarie la Sidy spunea...

Hmmmmmmm...cat sunt de buneeeeeeeeeee !
Dupa miros am venit !
Iti doresc multa sanatate si fericire si sa ti se implineasca toate
dorintele in noul an 2012. Doamne ajuta!
La multi ani !

Emily spunea...

super delicioase ♥
La multi ani draga mea!

Corina spunea...

Foarte gustoase si aratoase!

Carmen spunea...

Sidy, chiar ca te atragea mirosul la pastele astea :) multumim de urari! si tie un an bun!
La multi ani, Emily!
Multumim Corina :)

sarah spunea...

simplu si delicios.os palaria dn dotare!

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Pastele carbonara sunt preferatele mele! Arata delicios!