miercuri, 8 decembrie 2010

Mos Nicolae intarziat

Mosul a venit la timp, adica luni dimineata, doar ca din motive obiective - ba lipsa de baterii, ba de timp - n-am apucat sa pozez mai repede cadourile pe care ni le-a adus.
Dupa cateva peripetii am ajuns la oficiul postal corect ca sa iau sapunul de la Alina, careia ii multumesc inca o data pentru initiativa frumoasa cu aceste cadouri. De Alina stiti deja de la provocarea Furnicutei Boscodine la care am participat acum cateva saptamani :) Inca nu am incercat sapunul, am inteles ca trebuie lasat cateva zile la uscat, asa ca pana una-alta, tinand cont de cat de frumos miroase, il folosim ca sa parfumeze camera.
Al doilea cadou a fost premiul de la concursul organizat de BioMania, pe care l-am ridicat tot in aceeasi zi, asa ca Mosul chiar a fost darnic :) Premiul a constat dintr-un pachet de biscuiti cu cafea, care s-au evaporat rapid fiind deliciosi, si o cutie de fulgi de ovaz, cu care avem ceva planuri. Cand se vor concretiza, postam retetele, asa ca mai poftiti pe la noi :)

PS: Are cineva idee care e logica dupa care adresele sunt repartizare la anumite oficii postale? Am fost surprinsa sa aflu ca adresa la care am primit cadoul de la Alina apartinea unui oficiu postal aflat la cateva statii de metrou distanta, desi in zona sunt vreo 2 oficii postale :))

2 comentarii:

Carolina spunea...

Buna, Carmen. E foarte interesant blogul tau si totodata util, de aceea as vrea sa-ti propun o colaborare cu www.informatiiprofesionale.ro.
Blogul are scopul de a promova gratis specialistii romani din diverse domenii.
In prezent avem peste 100 de colaboratori, care publica din cand in cand cate un articol care vizeaza domeniul lor de activitate. http://www.informatiiprofesionale.ro/autor/ aici le poti vedea profilurile.
Din ianuarie plaftorma va oferi si mai multe posibilitati de promovare si interactiune cu utilizatorii, va functiona ca o retea de tip social media. Daca ti se pare interesanta ideea, te rog sa-mi spui pentru a-ti oferi mai multe detalii.

p.s. Daca o sa vrei, putem include linkul blogului tau pe profilul de pe informatiiprofesionale.ro. Blogul are zilnic in jur de 2000 de vizitatori.

boscodina spunea...

Sa le stapanesti si sa le folosesti sanatoasa :)