In aceste zile calduroase, parca nu prea merge sa tot pornim aragazul sau cuptorul, asa ca incercam sa ne reorientam catre mancaruri care pot fi gatite fara foc. Asa ca intr-una din aceste zile, pentru pachetul de la birou am pregatit niste tortilla umplute cu somon si crema de branza. Nu-i ea cine stie ce reteta, dar poate aveti nevoie de putina inspiratie, asa ca m-am gandit sa va spun cum le-am pregatit :)
Pentru 2 portii am folosit:
- 3 bucati de tortilla
- 100 g somon afumat
- 200 g branza dulce
- 2 oua fierte tare
- 2-3 castraveti
- 1 legatura marar
- sare, piper
Amestecam branza cu sare, piper si mararul tocat fin. Asezam o tortilla peste o bucata de folie de aluminiu si o ungem cu branza. Deasupra punem somon, rondele de oua si bastonase din castraveti. Incepem sa rulam din partea de unde sunt castravetii si ouale, ajutandu-ne de folia de aluminiu pentru a strange tortilla, mai ales la capete.
Astfel pregatite, le putem pastra la frigider cateva ore, de seara pana dimineata. Inainte de a servi, taiem fiecare tortilla pe jumatate si cam asta e toata filozofia pentru marea "reteta" :) Trebuie doar sa impachetati strans si sa lasati putin la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu