sâmbătă, 30 noiembrie 2013

In decembrie, impreuna cu Electrolux, daruim bucurie!

Observ cu mare bucurie ca in ultimii ani initiative tot mai frumoase apar, mai ales in perioada sarbatorilor. De exemplu, anul trecut am participat la o sesiune de gatit cookies si turta dulce pentru familiile sarace din apropierea Bucurestiului. "Vinovatii" pentru acel proiect au fost doua companii care se implica activ in viata sociala, si anume Electrolux si Golin Harris. Anul acesta vad ca recidiveaza, si desi nu pot sa particip efectiv la eveniment, sunt cu sufletul alaturi de ei si ii felicit pentru initiativa. Dar despre ce e vorba?
Luna decembrie nu inseamna numai impodobirea unui brad si goana dupa cadouri, inseamna in primul rand bucuria de a darui un zambet, o imbratisare, un cuvant frumos. Electrolux ofera catorva bloggeri posibilitatea de a deveni Mos Craciun pentru cei care care nu sunt atat de norocosi si care poate au uitat ce inseamna aceste lucruri.
Astfel, se organizeaza un concurs in urma caruia, castigatorii vor participa, in prezenta ASR Principesa Margareta, la o sesiune de cooking, care va avea loc la palatul Elisabeta, iar toate preparatele vor fi donate catre copii si batrani - beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
Nu-i asa ca e o initiativa frumoasa, care merita incurajata?
Regulamentul este disponibil aici: http://www.electrolux.ro/LocalFiles/Romania_Romanian/Concursuri/2013/Regulament-Cooking-CSR-In-decembrie-impreuna-cu-Electrolux-voi-darui-bucurie.pdf
Succes tuturor participantilor si felicitari organizatorilor!


Niciun comentariu: