Va amenintam acum ceva vreme, cand am facut rosiile uscate, ca vor urma niste pizze in care sa le folosim. Ceea ce s-a si intamplat, o buna parte din rosii au esuat pe blaturi de pizza, printre care si pe cea din poza alaturata. Am incercat o varianta fara carne, doar cu vegetale si branza, dar asta n-a fost un impediment in a devora pizza :)
Pentru o tava de 26 cm am folosit:
- blatul de la pizza mexicana
- cateva bucati de anghinare in ulei de masline
- 8-10 bucati de rosii uscate
- 200 g mozzarella
- cateva capere
- cateva masline fara samburi
- 2 ciuperci micute
- sos de rosii
Pregatim blatul asa cum am descris la reteta de pizza mexicana, iar dupa ce dospeste il intindem in tava si il ungem cu sos de rosii. Dam la cuptorul bine incins, la temperatura maxima, pentru vreo 10 minute.
Pentru toppinguri taiem mozzarella rondele destul de subtiri, taiem ciupercile fasii subtiri si injumatatim bucatile de anghinare.
Scoatem pizza, arangam toppingurile peste si dam inapoi la cuptor pentru 5-10 minute, pana se topeste mozzarella.
Mamma mia, che buona pizza!
2 comentarii:
ador anghinarea! pizza ta are un gust de milione :D
Buna rau !
Trimiteți un comentariu