
Din pacate, din lipsa timpului, aluatul l-a facut tot aparatul de facut paine
Voi da si reteta de aluat, care poate fi facuta fie in aparatul de paine
, fie traditional. Pentru o pizza subtire de aproximativ 1cm, facuta in tava de la aragaz, avem nevoie de:
Aluatul l-am intins pe o suprafata acoperita cu faina si l-am pus in tava unsa un ulei. Pe deasupra am uns aluatul cu ulei de masline aromat si ketchup. Am pus legumele in straturi: ardei, ceapa, ciuperci, rosii, masline si porumb. Peste am stropit cu ulei de masline aromat, busuioc, cimbru si putina sare.
Dam la cuptorul incins la 180 de grade si lasam aproximativ 45 de minute.
Iata si rezultatul final, care are aproximativ 190 calorii la fiecare 100 de grame.
Voi da si reteta de aluat, care poate fi facuta fie in aparatul de paine

- 470 g faina
- 350 ml apa
- 1.25 lingurita drojdie
- 2 lingurite ulei
- 1 lingurita sare
- 200 g masline rondele
- 350 g ciuperci
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa
- 1 rosie
- 1/2 ardei verde
- 1 cutie de porumb
- ketchup sau sos de rosii
- ulei, cimbru, busuioc
Aluatul l-am intins pe o suprafata acoperita cu faina si l-am pus in tava unsa un ulei. Pe deasupra am uns aluatul cu ulei de masline aromat si ketchup. Am pus legumele in straturi: ardei, ceapa, ciuperci, rosii, masline si porumb. Peste am stropit cu ulei de masline aromat, busuioc, cimbru si putina sare.
Dam la cuptorul incins la 180 de grade si lasam aproximativ 45 de minute.
Iata si rezultatul final, care are aproximativ 190 calorii la fiecare 100 de grame.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu